SĂ FACEM O MINUNE – MOŞ CRĂCIUN EŞTI TU

Intro: Iarăşi m-am pornit să scriu una şi scriu alta…

Ieri am postat pe blogul meu un îndemn către oamenii de bună credinţă de a face o minune şi de a salva un bebeluş. Nu a trecut nici o zi de la postarea mea că au început comentariile: „Dacă e aşa de bună şi curajoasă femeia, de ce este singură?”, „De ce tatăl copilului s-a dezis de el, cred că-i bună poamă mam-sa”, „Ei, lasă şi tu jălea că am mai văzut de alde astea”… 

No comment! Şi totuşi… nu mă pot abţine. Eu cred că multă lume este pur şi simplu lovită în cap. Înţeleg că atâta mizerie se întâmplă în jur că nu ai cum să nu te molipseşti de ea. Omul pentru om este lup – nu am spus-o eu, ci Thomas Hobbes. Bine, ca să fac faţă comentariilor sceptice şi sarcastice, am vizitat-o pe doamna în cauză. Am văzut cu ochii mei proprii câtă dragoste şi grijă are pentru fiul ei. Ştiţi ce m-a impresionat cel mai mult? Speranţa disperată din privirea ei. O speranţă de care îi este singură frică. Ea zice că s-a consolat şi că este gata să primească orice lovitură a sorţii, însă ochii… ochii o trădează.

Eu nu ştiu de ce m-am aventurat să adun cât mai mulţi bani posibil. Soţul îmi spune că poate e mai bine copilaşul să plece în Ceruri, decât să se chinuie aici, pe Pământ. Că asta este voia Domnului, iar noi intervenim în ea. Eu, însă am altă părere. Poate voia Domnului este să ne pună credinţa şi bunătatea la încercare? Or, anume prin asemenea fapte de caritate oamenii încep să creadă în minuni şi în provinienţa divină. Băieţelul acesta s-a născut la o săptămână după Victoriţa. Poate şi asta m-a marcat… Eu i-am spus că nici nu ştii cum vor sta copiii noştri într-o bancă cînd vor merge la şcoală.

Toate sunt în voia Domnului, dar şi căile Lui sunt de nepătruns. „Nu cerceta aceste legi / Că eşti nebun când le-nţelegi”, aşa paremise scria Coşbuc.

Mă adresez încă o dată tuturor celor care cred că Moş Crăciun există, că minunile se întâmplă şi care vor să ajute un biet copilaş, fără a-şi pune prea multe întrebări şi a face filosofii. Iată datele necesare pentru transferul bancar:

Codul băncii – VICBMD2x416

Contul – 223360310131

Numele deţinătorului contului – Nadejda Capriş

Pentru a face transfer din bancă (Victoriabank) în bancă este nevoie de codul de identitate al Nadejdei Capriş care este următorul: 0981604489300

Mai urmăriţi reportajul de mai jos şi poate inima dvs. se va topi la fel ca şi a mea, că prea multă gheaţă e în noi…

http://www.jurnaltv.md/ro/news/are-nevoie-de-ajutor-318559/#

Reclame

4 gânduri despre “SĂ FACEM O MINUNE – MOŞ CRĂCIUN EŞTI TU

 1. Oameni din astia destepti am mai vazut eu! De 6 ani ajut o fetita pe care taica-sau a parasit-o (anume pe ea aparasit-o si apoi pe maica-sa) cand a aflat ca s-a nascut cu malformatii. Si nu cred ca aici are vreo importanta caracterul mamei.
  dar, sa-l lasam pe blegi sa fiarba in sucul propriei impotente. de orice natura ar fi ea…

  Copilul trebuie ajutat. asta e datoria noastra. Dumnezeu va decide singur ce trebuie sa faca mai departe, asta deja nu ne priveste.

 2. Pingback: Sa omoram lenea din noi si sa-l ajutam pe Mosul fara sac! « Alo… BEBE!

 3. Pentru a se face transferul dintr-o banca din strainatate la banca nostra, in afara de datele mentionate mai sus este nevoie de urmatoarele:

  de ex. Correspondent bank: COMMERZBANK AG, Frankfurt/Main SWIFT: COBA DE FF

  Beneficiary’s Bank: VICTORIABANK, Chisinau, Moldova SWIFT: VICBMD2x acesta este codul Victoriabank

  Beneficiary: NADEJDA CAPRIS
  Account 223360310131

  Mentionez ca acest cont este unul universal – pentru lei, euro si dolari

 4. Noi cu colegii tot am ajutat cu bani, si tot am intilnit-o pe doamna Nadejda. Am inceput sa dispretuiesc oamenii care nu au vrut sa ajute, deoarece sunt orbi si surzi la posibilitatea de a darui viata!Trebuie sa ajutam, TREBUIE, suntem oameni, nu dobitoace care trag fiecare la gura sa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s